Over ons

De partner voor mens en bedrijf in de proces- en maakindustrie

Over ons2019-01-26T14:34:19+00:00

Een nieuwe industriële revolutie

“De digitalisering en verweving van apparaten, productiemiddelen en organisaties, waardoor nieuwe manieren van produceren, nieuwe business modellen ontstaan.”

Wij helpen bedrijven deze nieuwe business modellen toe te passen. Binnen de proces- en maakindustrie zijn wij continue op zoek naar innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesverbeteringen bij onze klanten.

Het resultaat van deze oplossingen leidt tot het beheersbaar houden van het proces, verbetering van kwaliteit en het verlagen van de kosten.

Kantoren

Vanuit ons hoofdkantoor zijn we in staat om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. De regionale kantoren zorgen voor een juiste klantbeleving en een heldere samenwerking.

Turkije

Hoofdkantoor

Kaart

Nederland

Regiokantoor

Kaart

Indonesië

Regiokantoor

Binnenkort beschikbaar

Consultancy. Verbeter uw bedrijfsprocessen.

Verbeter uw bedrijfsproces met onze consultancy oplossingen op het vlak van verkoop, engineering en productie.

Wij geloven dat we elk bedrijf in de maakindustrie kunnen helpen met het stap-voor-stap doorvoeren van verbeteringen. Ons doel is om u inzicht te geven in de huidige stand van de techniek en de industriële innovaties, waarna we deze afstemmen op uw bedrijf voor in gebruik name.

Met ons team, gekwalificeerde partners en een bewezen werkmethodiek realiseren wij uw bedrijfsdoelstellingen.

ONTDEK MEER

Engineering. Beschik over capaciteit.

Koppel gekwalificeerde tekenaars en engineers aan uw branchespecifieke projecten of direct aan uw bedrijfsproces.

Binnen ons recruitment proces vertalen wij de behoefte van onze klanten naar gekwalificeerde kandidaten. Een vaste kern is beschikbaar voor projectmatig werken. Daarnaast stellen wij kantoorruimten beschikbaar voor detachering. Deze werkplekken worden voorzien van bedrijfssystemen en de daarbij behorende werkinstructies. Vanuit deze situatie bieden wij een hybride variant aan op het uitbesteden van engineering, waarbij u volledig in controle bent op de uitvoering.

Ontdek meer

Productie. Uitbesteden en ontvlechten.

Besteed een deel van uw productie uit of ontvlecht het productie- en montageproces naar onze faciliteiten.

Bursa is de vierde grootste stad van Turkije en staat bekend om de textiel- en automotive industrie. In deze regio werken wij nauw samen met partners voor de productie van halffabrikaten en eindproducten. Daarnaast faciliteren wij West-Europese bedrijven om productieprocessen te ontvlechten naar Turkije. Hierbij leggen wij focus op het beschikbaar stellen van een faciliteit met capaciteit voor assemblage en montage.

Ontdek meer

Neem telefonisch contact met ons op

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 - 17:00.

+31 (0)33 200 30 20

Laat ons contact met u opnemen

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.